Немечек България бе сред финалистите на Forbes HR & Employer Branding Awards

Немечек България бе сред финалистите на Forbes HR & Employer Branding Awards

В Немечек България често казваме, че нашите хора са нашето най-голямо богатство. Затова и особено много ни зарадва новината, че сме номинирани във HR & Employer Branding Awards 2024. 

Както подчертават организаторите от списание Forbes Bulgaria, “Тези награди целят да отличат онези компании, които поставят човека в центъра на своята стратегия за развитие. Те създават приобщаваща култура и превръщат своите служители в пряко продължение на тяхната корпоративна мисия и визия.”

Нашата компания се състезава в категория “Въвеждане на служители”, което прави тази номинация още по-важна, тъй като това е направление, в развитието на която вложихме огромни усилия през последните години. 

 

 

“Вярваме, че фундаментът в нашия бизнес модел на работа са дългосрочните отношения както с колегите, така и с клиентите ни. Опитът ни показва, че само така можем да развием пълния потенциал на партньорствата, хората и бизнеса. Стремим се всички стъпки от програмата за въвеждане на новите ни колеги да помагат за тяхното дългосрочно развитие, което пък да бъде обвързано с дългосрочното и стабилно развитие на нашата компания”, споделя Мехрибад Моллова, Employee Experience Manager в Немечек България.

И допълва: “Онбординг програмата ни насърчава изграждането на силни вътрешни връзки и разбиране на фирмените цели, култура и ценности, което създава по-синхронизиран и мотивиран екип. Този подход позволява на новите колеги да се интегрират по-бързо и да допринасят активно към постигането на стратегическите цели на компанията.”

На церемонията, проведена на 25 септември 2024 г., наградата бе връчена на Пощенска банка. Поздравяваме победителите!

 

 

“Радвам се, че бяхме сред финалистите на тези награди. За Немечек България номинацията във Forbes HR & Employer Branding Awards е поредното признание, че компанията е предпочитан работодател именно благодарение на нашата подкрепяща култура и ангажимент към развитието на екипа ни.”, сподели след наградите Силвия Танова, Chief Marketing, Communications & Experience Officer в Немечек България.

“Персонализираният подход в онбординг програмата ни, грижата за менталното здраве, личностното развитие и неизброимите възможности за усъвършенстване на професионалните умения са важна част от инвестициите в колегите ни. Продължаваме да влагаме средства и усилия в усъвършенстване на програмата по въвеждане на служители, както и във всички останали програми, подобряващи тяхното добруване и техните професионални умения.”

 

Share this post on:


Related Articles