Elevate the Vibe: защото заедно сме по-добри

Elevate the Vibe: защото заедно сме по-добри

През юни 2024 г. стартирахме поредица специални събития, с които отбелязваме 25-ата годишнина на Немечек България. Кулминацията им без съмнение беше страхотният фестивал Elevate the Vibe, който събра 350 колеги и важни бизнес партньори за двудневен празник, на който изпъкнаха нашата огромна енергия и единност.

 

 

От Keep the Vibe до Elevate the Vibe

Ясно си спомняме как през 2019 г. организирахме Keep the Vibe – едно силно емоционално събиране, доминирано от добро настроение, музика и празнуване на 20 успешни години история на компанията.

Това беше, без никакво съмнение, най-амбициозното и мащабно събитие, организирано дотогава от Немечек България. Keep the Vibe се задържа на своята водеща позиция цели 5 години, но се радваме да споделим, че през октомври 2024 г. Elevate the Vibe успя да го надмине по всички показатели.

Започваме с един от най-важните факти – присъстваха 76% от всички наши колеги, което ни даде възможност наистина достойно да отбележим годишнината. Защото най-големият успех на Немечек България са именно хората и този празник е най-вече техен.

Също така, Elevate the Vibe не бе обичайното събиране с добра музика, бургери и бира. Най-важното за нас е, че успяхме да изпълним двата фестивални дни с много повече смисъл от обикновен фирмен купон, че почувствахме ясно нашата единност, споделяйки знания, спомени и емоции.

 

 

Златни годишници

Важна част от Keep the Vibe бе отпразнуването на нашите Годишници – колегите, които отбелязват своите 5, 10, 15, 20 и 25 работни години в Немечек България. Подобно на всичко останало на нашия фест, церемонията по награждаването им беше по-мащабна и по-празнична, отколкото в предишни години. Радваме се, че толкова много колеги се събраха, за да поздравят Годишниците и да празнуват заедно с тях, подчертавайки смисъла на слогана на събитието – Better Together.

За пореден път се убедихме колко силна и обединяваща е тази ежегодната церемония, превърнала се в една от най-разпознаваемите традиции на компанията. Тя действа изключително мотивиращо и обединяващо както на награждаваните, така и на техните екипи. И ни напомня, че в Немечек България не вярваме в бързите победи и дребнотемието, а обичаме да мислим и да действаме дългосрочно. И всеки колега, който в продължение на години влага тук своето сърце и умения, е истинската причина да бъдем по-силни заедно. И да ставаме по-силни –  година след година.

 

 

По-добри заедно

Именно нашата заедност бе голямото постижение на Elevate the Vibe. Фестивалът бе мащабен, но се оказа дори по-добър от очакваното заради нашата единност и изключителния екипен дух, който демонстрирахме във всичко, което се случи в тези 2 дни.

Организираните и водените изцяло от колеги работилници (рисуване с вино, плетене на една кука, салса и бачата, импровизационен театър, фигури от бирени капачки, приготвяне на сладки и баница) привлякоха десетки участници, които се учиха, твориха и се смяха заедно цял един следобед.

Рок групите на компанията този път бяха 2, като на сцената се качиха общо 10 музиканти от различни екипи, за да забият 22 шумни рок, пънк и метъл класики. 

Различни колеги се включиха като водещи на събития, координатори, фотографи и оператори, като нито проливният дъжд, нито други непредвидени обстоятелства успяха да спънат добрата организация и провеждането на различните активности. Верни на идеята за търсене на нови решения и преодоляване на препятствия, превърнахме хладните октомврийски вечери в огненочервен празник на духа на Немечек България.

Благодарим на всички, които направиха Elevate the Vibe най-голямото и силно емоционално събитие, което някога сме организирали. Вдигнахме летвата високо, предстои да видим кога и как ще я надскочим.

Share this post on:


Related Articles